En driven marknadsförare som brinner för det kreativa

Jag har lång erfarenhet som Marknadschef inom främst IT-branschen och som marknadskonsult både inom B2B och B2C. Jag har blivit belönad av IBM (Leadership Award) som Nordic Marketing Manager med bevisad förmåga att implementera lönsamma marknadsföringskampanjer på den svenska och nordiska marknaden. 

Jag har agerat mentor för marknadsförare, som har varit en del av deras utveckling till att ta ett större ansvar inom marknadsföring. Jag har byggt upp marknadsavdelningar för tillväxtföretag både svenskt och internationellt.

Sedan snart 13 år tillbaka jobbar jag som Interim Marknadschef och marknadskonsult – för att hjälpa andra företag till ett snabbt resultat med hjälp av en effektiv marknadsföring.

Jag brinner för det kreativa, att få jobba med olika branscher och målgrupper. Jag har en god analytisk förmåga, snabb förståelse för nuläge och prioriteringar. Efter att ha arbetat i många ledningsgrupper är jag van att ta in helheten och se detaljerna för företagets bästa.

För att få utlopp för min kreativa ådra så har jag utbildat mig i grafisk formgivning och webbdesign. Vilket gör att jag kan hjälpa kunder med allt från att designa logotyp, trycksaker och web till att skapa och driva deras kampanjer – både i tryckt och digital media. Integrerad marknadsföring är det som ger effekt – ett och samma budskap i alla marknadsföringskanaler.

Jag tar idag interimsuppdrag dvs fyller en marknadsbefattning under en tidsbegränsad period. Eller att som marknadskonsult jobba med projekt- eller löpande där jag planerar, driver och genomför marknadsaktiviteter åt ditt företag.

Kontakta mig på 0760-167100 eller helene@hewedesign.se.