En driven marknadsförare som brinner för det kreativa

Jag har lång erfarenhet som Marknadschef inom främst telecom- och IT-branschen och senare även som marknadskonsult inom B2C och B2B. Jag är belönad med Leadership Award som Nordic Marketing Manager på IBM och har bevisad förmåga att implementera lönsamma marknadsföringsåtgärder och kampanjer som tränger in på nya marknader.

Som marknadsstrateg har det varit viktigt för mig att parallellt även kunnat jobba hands-on med  marknadsföring – att få en bättre kunskap och förståelse för integrerad marknadsföring i praktiken. Jag har god praktiskt erfarenhet av att hantera digital marknadsföring, grafisk design, webbdesign, copywriting, content marketing, sociala media, kampanj- och eventplanering, med mera.

Med åren har jag även varit mentor för marknadsförare. Byggt upp marknadsavdelningar på företag med stark tillväxt. Startat ett eget varumärke med online försäljning inom B2C. Sedan snart 10 år tillbaka jobbar jag som Interim Marknadschef och marknadskonsult – för att hjälpa andra företag till ett snabbt resultat med hjälp av en effektiv marknadsföring.

Jag brinner för det kreativa, att få jobba med olika branscher och målgrupper, samt att blanda strategi och hands-on. Jag har en god analytisk förmåga, snabb förståelse för nuläge och prioriteringar av marknadsåtgärder. Efter att ha arbetat i många ledningsgrupper är jag van att ta in helheten och se detaljerna för företagets bästa.

Interim- och konsultuppdrag inom marknadsföring, kommunikation och grafisk design

Jag tar idag interimsuppdrag dvs fyller en marknadsbefattning under en tidsbegränsad period. Eller att som marknadskonsult jobba projekt- eller löpande där jag planerar, driver och genomför marknadsaktiviteter åt ditt företag.

Kontakta mig på 0760-167100 eller helene@hewedesign.se.