Interim Marknadschef och marknadskonsult (HEWE Design AB)

Interim Maknadschef – när ni temporärt behöver ersätta en Marknadschef

Interim management handlar om att ta in en person på ledningsposition under en kortare tid på grund av ett tillfälligt behov. Det kan handla om en interimslösning under t ex pågående rekrytering, sjukskrivning, föräldraledighet eller en organisationsförändring. Allt fler företag ser det även som en bra möjlighet/tillfälle att utveckla företaget med ”nya ögon” och erfarenhet av en Interim Marknadschef.

Produktiv Interim Marknadschef med kort startsträcka

Jag har lång erfarenhet som Marknadschef inom främst telecom- och IT-branschen. Senare även som marknadskonsult inom B2C och B2B. Jag är belönad med en Leadership Award under min tid som Nordic Marketing Manager på IBM. Bevisad förmåga att implementera kreativa och säljande kampanjer.

Van att jobba stort som smått – mitt engagemang är lika stort oavsett. Ditt företag får en erfaren ledare på plats, som snabbt sätter sig in i verksamheten och blir produktiv med en kort startsträcka. Företaget kan få en helt annan utväxling när det kommer in någon utifrån och ser verksamheten med andra ögon. Förutom att täcka upp en marknadsposition är en interimslösning ett sätt för företag att hänga med i tiden och utvecklas.

Jag har alltid jobbat i företag där det finns en kreativ höjd. Där min förmåga är att gå från idé till genomförande på egen hand i ett praktiskt utförande eller genom att leda ett team. Jag drivs av resultat och att skapa förändring. Genom att ha jobbat i flera ledningsgrupper så är jag van att ta in helheten och se vad som behöver göras – oavsett det gäller marknadsstrategi eller företagsutveckling.

Jag har lång erfarenhet både nationellt som internationellt. Läs mer om min bakgrund och se ett urval referenser.

KONTAKTA MIG FÖR ATT SE VAD JAG KAN GÖRA FÖR ER

Du kan nå mig på helene(at)hewedesign.se eller ring 0760-16 71 00.