Interim Marknadschef och marknadskonsult

Som Interim Marknadschef eller marknadskonsult kommer jag ofta in i ett bolag där min kunskap och erfarenhet är avgörande. Där företag av olika skäl inte kan eller vill anställa för tillfället. Uppdragets längd kan variera alltifrån ett par veckor upp till år. Vissa uppdrag sker på deltid, andra uppdrag kan ta dygnets alla timmar i anspråk.

Interim Marknadschef

När ni temporärt behöver ersätta en Marknadschef (Interim Marknadschef)

Interim management handlar om att ta in en person på ledningsposition under en kortare tid på grund av ett tillfälligt behov. Det kan handla om en interimslösning under pågående rekrytering, sjukskrivning, föräldraledighet eller en organisationsförändring, etc. Allt fler företag ser det även som en bra möjlighet/tillfälle att utveckla företaget.

Ta in en Interim Marknadschef där ditt företag får en erfaren ledare på plats, som snabbt sätter sig in i verksamheten och blir produktiv med en kort startsträcka. Företaget kan få en helt annan utväxling när det kommer in någon utifrån och ser verksamheten med andra ögon. Förutom att täcka upp en marknadsposition är en interimslösning ett sätt för företag att hänga med i tiden och utvecklas.

Jag har lång erfarenhet som Marknadschef både nationellt som internationellt. Främst inom IT- och telecom branschen, men även inom B2C. Läs mer om min bakgrund och se ett urval referenser.

Marknadskonsult - skapar, driver och genomföra era marknadsaktiviteter

Ni behöver en erfaren projektledare och utförare av specifika marknadsföringsåtgärder

Ni behöver stöd i ert strategiarbete eller planering/genomförande inför t ex en produktlansering, att skapa en kampanj som sticker ut i mängden, införande av en ny web, kundevent, med mera. Uppdraget kan både vara i projektform eller löpande, samt att jag jobbar på distans med regelbundna planerings- och avstämningsmöte med er.

  • Marknadsstrategi
    Råd och stöd för att utveckla verksamhetens marknadsstrategi.
  • Marknadsplanering
    Enstaka eller löpande marknadsstöd, projektledning och aktivitetsplanering.
  • Praktiskt genomförande
    Digital marknadsföring, social & content marketing, web- och grafisk design, events, med mera.
Webbproduktion - behöver ni en ny hemsida eller webshop?

Unik design och optimerad för mobil och digital marknadsföring

Jag sammanfogar min kunskap i grafisk design och digital marknadsföring – till ett koncept som är svårt att slå. En hemsida som blir fullt optimerad utifrån era behov. Till ett pris som är mycket konkurrenskraftigt.

Jag är utbildad inom marknadsföring, formgivning och grafisk design. Läs mer om min bakgrund och se ett urval referenser.

Grafisk Design

Behöver du en ny logotyp?

I grunden är logotypen fortfarande den centrala byggstenen i ett varumärke. Den är varumärkets signatur och som ska stärka ditt varumärke. När någon ser din logga vill du att de genast ska tänka på ditt företag eller dina produkter. Loggan ska vara lätt att känna igen, enkel att förklara och visuellt intressant så att den inte glöms.

Min design bygger på en känsla som ska spegla ditt företag, era värderingar och produkter/tjänster.

Jag är utbildad inom marknadsföring, formgivning och grafisk design. Läs mer om min bakgrund och se ett urval referenser.

Kontakta mig för att se vad jag kan göra för er

Du kan nå mig på helene(at)hewedesign.se eller ring 0760-16 71 00.

Min drivkraft är att göra skillnad – att skapa resultat.