Grafisk design – så som logotyper, sälj-, event- och kampanjmaterial

Grafisk design, typografi och avancerad bild­­hantering är den röda tråden i mitt liv. InDesign, Photo­shop och Illustrator har varit mina huvudsakliga verktyg de senaste 15 åren. Min design bygger på en känsla som speglar mina kunder, som adderar och förstärker deras image. En professionell och stark  ”look & feel”.

Jag kan ger ny energi till varumärken. Flera av mina kunder har redan en grafisk profil men behöver uppdatera den. Dvs göra den lite mer modern, smart och snygg. Få den att sticka ut i allt högre grad, utan att för den skulle förlora sitt ursprungliga igenkännande. I de fall mina kunder varit nystartade så har jag satt hela den grafiska profilen från start – logotyp, ikoner, typsnitt, färger och fotomanér. Ett samla och professionellt intryck som appliceras på allt från trycksaker, web, presentreklam, event- och kampanjmaterial, etc.

Mitt arbetsområde täcker allt ifrån bokomslag, logotyper, grafiska profiler, kundtidningar, annonser, års­redo­vis­ningar, bilder till sociala medier och broschyrer. Samt all sorts storformat, så som mässmaterial, rollups, bussbaksidor och butiks­skyltar.

Jag jobbar med grafisk design både inom tryckt och digital produktion. 

Grafisk design med kreativ höjd

Jag är en kreativ och glad själ som gärna agerar både bollplank och utförare. Detaljer fångar min uppmärksamhet, men det gör mig inte mindre produktiv. Tvärtom, jag är en klassisk ”doer” som trivs bäst när idéerna ska förverkligas. Högt tempo är inget som bekymrar, de många årens erfarenhet har gjort mig stress­tålig och van att möta deadlines. Utöver det är jag strukturerad, idéstark, formsäker och lyhörd — nöjda kunder har alltid högsta prioritet.

Jag är utbildad inom marknadsföring, formgivning och grafisk design. Läs mer om min bakgrund och se ett urval referenser.

KONTAKTA MIG FÖR ATT SE VAD JAG KAN GÖRA FÖR ER

Du kan nå mig på helene(at)hewedesign.se eller ring 0760-16 71 00.