Unik webbdesign – med fokus på affärsnytta

Webbdesign handlar inte bara om att din hemsida eller webbshop ska vara tilltalande till utseendet. Det handlar lika mycket om att den ska vara optimerad och integrerad med de verktyg som finns för digital marknadsföring. Värdet är därför stort, om inte avgörande, att ta hjälp av någon som har erfarenhet av det digitala landskapet. Att göra rätt från början utifrån dina behov har en poäng.

Jag har producerat hemsidor och webbutiker till många nöjda kunder. Projekt där jag vägleder kunden till alla möjligheter och undviker vanliga misstag. Mitt fokus är affärsnytta, dvs det man inom den digitala världen kallar för konverteringar – att få dina besökare att handla eller på annat sätt interagera.

Jag hjälper dig från start till mål

Jag tar dig genom strategi, taktik, planering, design och produktion. Du lägger minimalt med tid för att jag ska komma igång. Min erfarenhet som marknadsförare och webbdesigner gör att jag snabbt sätter mig in i din affärsidé och målgrupp. Jag ser till att ditt projekt förverkligas så fort som möjligt och på bäst sätt.

Webbdesign till fast pris

Som frilans webbdesigner så kan jag erbjuda dig ett fast pris för att producera din hemsida eller webbshop. Oftast bra mycket lägre än byrån på dyra gata. Inga dolda avgifter. I de fall du vill ha löpande support och underhållning av din hemsida efter projektet slut så kan jag givetvis hjälpa dig efter överenskommelse.

Jag bygger hemsidorna huvudsakligen i grundverktyget WordPress, men som designer jobbar jag i Photoshop och Illustrator med att ta fram unik design och element. Din hemsida kommer kännas allt annat än ”standard”… utan att för den skulle behöva kosta skjortan. För dina potentiella kunder så är din hemsida oftast det första intrycket av dig – du vill väl göra ett bra intryck?!

Jag är utbildad inom marknadsföring, formgivning och webbdesign, samt erfaren vad som krävs för att en hemsida ska fungera optimalt.

Läs mer om min bakgrund och se ett urval referenser.

Webbdesign frilans HEWE Design